Γενικό Νοσοκομειο Κεφαλληνίας

ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΞΙΤΗΡΙΟ

Κατά την εισαγωγή τους οι ασθενείς πρέπει να:

  • φέρουν το Βιβλιάριο Υγείας του ασφαλιστικού φορέα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους
  • φέρουν το Δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • Οι ασθενείς που είναι έμμεσα ασφαλισμένοι (παιδιά, φοιτητές, σύζυγοι) θα πρέπει να γνωρίζουν τα στοιχεία αυτού που τους ασφαλίζει άμεσα.

Σε περίπτωση Επείγουσας Εισαγωγής, τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να προσκομισθούν στο Τμήμα Κίνησης ασθενών μέχρι την επόμενη ημέρα από τους οικείους του ασθενή στο ισόγειο από τις 8:00 έως τις 12:00.

Εξιτήριο

  1. Είναι απαραίτητο ο ασθενής να προσέλθει στο Τμήμα Κίνησης με το Ιατρικό εξιτήριο, ώστε να παραλάβει το Διοικητικό εξιτήριο και κάθε σχετική οδηγία.
  2. Εάν δεν έχει ασφαλιστική ιδιότητα οφείλει να καταβάλλει την δαπάνη που αναλογεί στο κόστος των Κλειστών Ενοποιημένων Νοσηλίων (ΚΕΝ).
  3. Εάν η ιδιωτική ασφαλιστική δεν καταβάλλει την δαπάνη των νοσηλίων, τότε ο ίδιος οφείλει να πληρώσει το κόστος της νοσηλείας του και καταθέτοντας στην συνέχεια τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα λάβει : α. απόδειξη πληρωμής, β. εξιτήριο, γ. ιατρική γνωμάτευση , στην Ασφαλιστική του Εταιρία, κατόπιν συνεννοήσεως, να λάβει πίσω τα χρήματα του.  Διαφορετικά την απόδειξη πληρωμής θα την χρησιμοποιήσει ως δικαιολογητικό στην φορολογική του δήλωση.

 

Τμήμα Κίνησης Ασθενών: +30 26713 61336

Email: gr.kinisis@1699.syzefxis.gov.gr

 

Image
Σουηδίας 17, ΤΚ 28100
Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς