ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 21:20

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ κ. Αγγελάτου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως την κ. Δανελάτου Καλυψώ διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Ν.Σ. Κεφαλλονιάς, καθώς επίσης όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για το ενδιαφέρον που επέδειξαν για την υγείαν της εγγονούλας μου κατά την διάρκεια της 6ημερης νοσηλεία της. Αισθάνομαι υπερήφανος στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε γιατί διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί άψογα και οι μικροί ασθενείς που πρόσκαιρα αποχωρίζονται την αγκαλιά της μανούλας τους θα νοσηλευθούν σε ένα ζεστό ανθρώπινο περιβάλλον μέχρι να γυρίσουν σπιτάκι τους υγιείς΄

 

Με εκτίμηση Νικόλαος
Αγγελάτος Συντ/χος ΝΑΤ Υ.Γ


Παρακαλώ το ευχαριστήριο νά φιλοξενηθεί στα έγκριτα φύλλα σας.
Πηγή: www.inkefalonia.gr

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την φιλοξενία και άριστη λειτουργία του

Τμήματος Μαιευτικής- Γυναικολογικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο

Αργοστόλι και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Χριστίνα Παναγιωτοπούλου.

 

Πηγή : www.inkefalonia.gr

Αξιότιμες κυρίες / Αξιότιμοι κύριοι,

Στην σημερινή εποχή της γενικευμένης στοχοποίησης της υγείας ως δημοσίου και κοινωνικού αγαθού, πιστεύω ότι το «ευχαριστώ» θα πρέπει να λέγεται, να γράφεται και να διαδίδεται στην πραγματική του διάσταση, ελπίζοντάς πως αυτό θα ενδυναμώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας. Έτσι, θεωρώ χρέος μου να αναφερθώ στη προσωπική μου εμπειρία από τη νοσηλεία μου στην ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, από  03-0232024 μέχρι 29-02-2024 όπου και έλαβα εξιτήριο.

Θα ήθελα αρχικά, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, να ευχαριστήσω δημόσιά από καρδίας, τον Διευθυντή ορθοπεδικής κύριο Μπουζικάκο Μιχαήλ, τον ορθοπεδικό Επιμελητή Α κύριο Κασσιανό Γεώργιο και την αναισθησιολόγο κυριά Γρηγοράτου Μελίνα. Όλοι του ανέλαβαν την αποκατάσταση της υγείας μου και έφεραν αισίως σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο, δεδομένου του ιατρικού ιστορικού μου. Δε μπορώ πάρα να εξάρω το επιστημονικό κύρος αυτών των ανθρώπων, την κατάρτιση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, το εξαίρετο ήθος, τον επαγγελματισμό και το μεγαλείο ψυχής που επέδειξαν καθ΄όλην  τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προϊσταμένη του χειρουργείου κυρία Τυπάλδου Μαρίνα αλλά και σε όλο το προσωπικό αυτού, που με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους συνεισέφεραν στο άψογο χειρουργικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής και τις φυσικοθεραπεύτριες, για την εξαιρετική και ποιοτική δουλεία που κάνουν, τον επαγγελματισμό τους, την ευγένεια τους και την ψυχολογική στήριξη που δίνουν στους νοσηλευόμενους. Αισθητή και η ευγένεια του βοηθητικού προσωπικού (τραυματιοφορείς, τραπεζοκόμοι, προσωπικό καθαριότητας κ.λ.π.).

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό του Ακτινολογικού τμήματος που έφεραν εις πέρας το έργο τους κάθε φορά με χαμόγελο, ταχύτητα και ευγένεια.

Πλέον των παραπάνω, ως Ελληνίδα πολίτης οφείλω να επισημάνω πως για μια ακόμα αφορά, επιβεβαιώνεται ότι στην πατρίδα μας υπάρχουν άξιοι επιστήμονες και επαγγελματίες Υγείας οι οποίοι υπηρετούν με αυταπάρνηση και σεβασμό το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και εμπνέοντας εμάς τους πολίτες να στεκόμαστε δίπλα τους στα δίκαια αιτήματά τους.

 

Καταλήγοντας, κλείνω με τη ρήση του μεγάλου μας συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη, η οποία θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση μας: «Ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο είναι ζωντανός. Όταν όμως νιώθει τον πόνο του άλλου, τότε ναι, είναι Άνθρωπος.»

 

 

Με ειλικρινή εκτίμηση και βαθύτατη ευγνωμοσύνη,

 

Ξανθίπη Μπουρμπούλη

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους συνέδραμαν στην αεροδιακομιδή του γιού μας Χρήστου, ο οποίος αναρρώνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ‘’Παναγία Η Βοήθεια’’ στο Ρίο. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τους οδηγούς από το ΕΚΑΒ, τους πιλότους του αεροσκαφους που ήρθε στην Κεφαλονιά, για την άμεση μεταφορά του γιού μας στο Νοσοκομείο του Ρίο. Την νευρολόγο του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κα Μόκκα που με τις άμεσες ενέργειές της έγινε η αεροδιακομιδή του παιδιού μας. Τους γιατρούς, νοσηλευτές και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για την άμεση ανταπόκριση τους στο πρόβλημα υγεία του παιδιού μας. Ευχαριστούμε, επίσης το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Πατρών ‘’Παναγία η Βοήθεια’’ στο Ρίο, τον Κεφαλονίτη γιατρό Ηρακλή Χιόνη για την συμπαράστασή του και όλους όσοι τηλεφωνικά ή δια ζώσης μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Νίκος Σουπιωνάς και Άρτεμις Τυπάλδου

 

 

Πηγή: www.inkefalonia.gr

 

Ευχαριστήρια Επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τα συγχαρητήρια μας προς τον κ. Ιατράκο Ιωάννη, κ. Κλαδευτήρα Χρήστο, κα Γρηγοράτου Μελίνα, κ. Αθανάσιο Κασπίρη και το νοσηλευτικό προσωπικό, για τις προσπάθειες και τον τρόπο που αντιμετώπισαν την πολύ κρίσιμη κατάσταση του νοσηλευόμενου συγγενή μας. Η επιστημονική κατάσταση των ιατρών, ο ζήλος, η ευγένεια τους και κυρίως την ανθρωπιά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τόσο για τους ασθενείς όσο και για τις οικογένειες αυτών είναι πραγματικά αξιέπαινες. Με εκτίμηση και βαθύτατη ευγνωμοσύνη Οικογένεια Νουρεντίνι

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 07:56

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ.

 

Προς τους γιατρούς και το προσωπικό των Νοσοκομείων Αργοστολίου και Ληξουρίου.

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις εγκάρδιες ευχαριστίες και τις ευχαριστίες μου προς τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων Ληξουρίου και Αργοστολίου για τη φροντίδα και την ταχεία ανταπόκριση, που έσωσαν τη ζωή του συζύγου μου το απόγευμα της 1ης Φεβρουαρίου. στο

νοσοκομείο Ληξουρίου που στέλνουν τον άντρα μου στο νοσοκομείο Αργοστολίου με το ασθενοφόρο πολύ γρήγορα αφού διαπίστωσαν ότι είχε πρόβλημα καρδιάς, θρόμβωση.

Στο νοσοκομείο Αργοστολίου νοσηλεύτηκε επιτυχώς και μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Τζάνειο Νοσοκομείο στην Αθήνα. Οι καρδιολόγοι εκεί επαίνεσαν το νοσοκομείο Αργοστολίου για τη θεραπεία καθώς ο θρόμβος είχε διαλυθεί όταν φτάσαμε στην Αθήνα.

Τον παρακολουθούσαν στην εντατική για 4 μέρες και τώρα είμαστε πίσω στο Ληξούρι. Αν δεν ήταν η γρήγορη απάντηση όλων των εμπλεκομένων, ο σύζυγός μου Άντονι δεν θα ήταν μαζί μας σήμερα…

Θα ήθελα να αναφέρω τον Δρ Δρόσο, τη Δρ Ραφαέλλα Άννα Μουτσοπούλου και το προσωπικό του νοσοκομείου Γιάννα Φρέτσιου και Ισμήνη Μεσσάρη. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και δεν ξέρω τα ονόματά τους. Η Δρ Χ. Ζαχαριάδη ήταν πάντα πολύ πολύ εξυπηρετική. ..

Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και το προσωπικό των Νοσοκομείων Ληξουρίου και Αργοστολίου που κάνετε πάντα το καλύτερό σας και φροντίζετε την κοινότητα της Κεφαλονιάς.

Περσεφόνη Ντέιβι (Μαζαράκη)

Είχα μια πολύ σοβαρή επιπλοκή μετά από χειρουργείο στο πόδι λίγο έλειψε να μου στοιχίσει τη ζωή. Νοσηλευτικά για 8 ημέρες στη καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Κεφαλονιας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Μαρτινη για την αμέριστη συμπαράσταση του. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους εξαιρετικούς επιστήμονες θεράποντες ιατρούς μου Καπετανακου Διονυσια, Κασσιανο Γεωργιο και Δροσο Δημοσθένη για την βοήθεια που μου προσέφεραν. Καθώς επίσης και στους ιατρούς Κουρουκλη Αντώνη, Δαφνου Φωτεινή, Κλαδευτηρα Αναστασιο. Φυσικά ευχαριστώ πολύ και τις εξαιρετικές φυσικοθεραπευτριες του νοσοκομείου, Πεφανη Μαρία και Μαρκατου Μαρία. Τέλος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρά πολύ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ για την άψογη νοσηλεία που μου παρείχαν. Παρά τις ελλείψεις σε ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, οι υπάρχοντες ιατροί του Νοσοκομείου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περιθάλψουν με τον καλύτερο τρόπο τους ασθενείς συνανθρώπους μας. Για άλλη μια φορά τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ. Προσέχετε την υγεία σας. Η πρόληψη σώζει ζωές. Καλή Υγεία σε όλους. ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Σας ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Καραβίας Παναγής.

 

 

 

Πηγή: www.inkefalonia.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Σήμερα το απόγευμα μετέφερα συγγενικό μου πρόσωπο στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Αργοστολίου.
Για άλλη μία φορά διαπίστωσα την άρτια οργάνωση, την άριστη κατάσταση του χώρου τον σύγχρονο εξοπλισμό.
Το κυριότερο όμως και πιο σημαντικό ήταν η ευγένεια, η μεθοδική δουλειά και το ενδιαφέρον του προσωπικού.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σύγχρονα δημόσια νοσοκομεία της Ευρώπης.
 
 
 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά  το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, τη διοίκηση και όσους με βοήθησαν,

κατά τη διάρκεια της οκταήμερης νοσηλείας μου στην Χειρουργική μονάδα του Νοσοκομείου μας.

Οι γνώσεις και η συνεχής φροντίδα, με επανάφεραν μετά από επείγουσα περιπέτεια της υγείας μου.

Η κατάσταση του Νοσοκομείου μας έχει σαφή βελτίωση και ως ασθενής αισθάνθηκα ασφάλεια και στήριξη.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, να συνεχιστεί η προσπάθεια ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού,

να αποκτήσουμε την ΜΕΘ, οι Δωρητές μικροί και μεγάλοι να προσφέρουν και ο καθένας από μας να αναλογιστεί τον ρόλο του Νοσοκομείου στη ζωή μας.   

Ευχαριστώ τα παιδιά μου, που με φρόντισαν με αγάπη και προσοχή, τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς που με το ενδιαφέρον τους με συγκίνησαν.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Λεώνη Ευαγγελάτου-Δάλλα

Ομότιμος Καθηγήτρια Παν.Αθηνών

 

 

 

 

Πηγή: www.inkefalonia.gr

https://www.inkefalonia.gr/koinonia/129382-efxaristies-sto-nosokomeio-kefalonias

  Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και ιδιαιτέρως τον χειρουργό κ.Κλαδευτήρα και την αναισθησιολόγο κ.Λακάκη για την άψογη συμπεριφορά τους και τον επαγγελματισμό τους. Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ." Με εκτίμηση οικ . Γεράσιμου Αθηναίου.

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Αγαπητό e-kefalonia καλημέρα,

μην έχοντας λογαρισμό στα διάφορα social media, θα ήθελα μέσω του έγκριτου ιστότοπου σας
να μεταφέρω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό της βάρδιας των επειγόντων περιστατικών του Γενικού
Νοσοκομείου Κεφαλονιας την παραμονή των Χριστουγέννων όπου χρειάστηκε να μεταφέρω συγγενικό μου
πρόσωπο γιά την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού.

Η εργαστηριακή αρτιότητα της κλινικής, το αυστηρό πρωτόκολλο εξετάσεων, η καθαριότητα των θαλάμων μα πάνω και πέρα απ’ όλα
το εξαιρετικό προσωπικό, ιατροί και νοσηλευτές, είναι ο λόγος που θέλω να εκφράσω δημόσια τις θερμές μου
ευχαριστίες και να δηλώσω υπερήφανος γιά την ποιότητα της δημόσιας δομής παροχής υπηρεσιών υγείας στον τόπο που γεννήθηκα.

Εχοντας δε και αντίστοιχη εμπειρία από πολυδιαφημισμένα θεραπευτήρια των Αθηνών, θα ήθελα να θέσω υπ’ όψιν
σε αυτούς που μονίμως γκρινιάζουν ότι το Νοσοκομείο μας δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από αυτά, αντίθετα είναι καλύτερο
και κυρίως πιό ανθρώπινο.

Σας εύχομαι καλή χρονιά

Με εκτίμηση

Χρήστος Π. Ταραζής

 

*Το παρών κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση

https://ekefalonia.gr/to-megalo-efcharisto-sto-iatriko-kai-nosileftiko-prosopiko-tou-nosokomeiou-mas-paramoni-ton-christougennon/

Με την παρούσα ,θα ήθελα να σας συγχαρώ, για την άμεση και άριστη νοσηλεία ,που
μου παρειχατε στο νοσοκομείο σας, ύστερα απο ενα ατύχημα που είχα στο σκάφος στις
3 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.
Ιδιαίτερος θέλω να ευχαριστήσω την κ Αφροδίτη Φωτιάδου ιατρό (το όνομα της το είδα
στην συνταγή που μου έγραψε) και την κ.Ισμηνη ,που το όνομα της το άκουσα στο
νοσοκομείο ,για την άψογη κατάρτηση τους ,την ανθρώπινη επικοινωνία τους και για
την μεγάλη τους υπομονή.
Τέλος συγχαίρω και εσάς ,για την εκλογή που κάνατε στο ιατρικό και νοσηλευτικό
προσωπικό,του νοσοκομείου σας .

Αξιότιμοι κύριοι, αξιότιμες κυρίες,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την περίθαλψη της 5χρονης κόρης μου
Αλκυόνης, σήμερα το πρωί, Κυριακή 6 Αυγούστου, στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού
Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.
Εξέτασαν το παιδί μας ενδελεχώς, του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, πάντα με
χαμόγελο και υπομονή. Για μας ήταν πολύτιμη η προσέγγιση σας καθώς ο γιατρός των
παιδιών μας βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Κύπρο όπου και διαμένουμε
Συγχαρητήρια στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό! Και σας ευχαριστούμε πολύ! Ο
θεός να σας δίνει δύναμη και φώτιση.
Με μεγάλη εκτίμηση,
Χριστιάνα Κουζάρη Αθανασάτου

Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη  για αυτούς τους θαυμάσιους ήρωες, νοσηλευτές και γιατρούς, στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Τόσο κατά την προσέλευση μου στα επείγοντα όσο και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στην παθολογική κλινική.

Άψογη η αντιμετώπιση στα επείγοντα με γιατρό και νοσηλεύτρια να εργάζονται άκρως επαγγελματικά και με άπειρη ζεστασιά προς τον ασθενή! Η νέα πτέρυγα επειγόντων που θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι δωρεά (και όχι παροχή της κυβέρνησης) είναι πραγματικά ευρωπαϊκών προτύπων.

Στην παθολογική κλινική δε όλα κυλούσαν ρολόι όλες τις ημέρες που βρισκόμουν εκεί με πολύ καλή

αντιμετώπιση από τις περισσότερες νοσηλεύτριες.

Οι γιατροί επίσης έκαναν τη μεγαλύτερη προσπάθεια που θα μπορούσαν να κάνουν καθώς υπάρχει μία περίεργη κατάσταση με σχεδόν διαφορετικό παθολόγο υπεύθυνο της κλινικής κάθε μέρα. Οι ειδικευόμενοι γιατροί προσπάθησαν πολύ επιδεικνύοντας προσοχή προς τον ασθενή. Δεν μιλώ μόνο για μένα διότι παρατήρησα συμπεριφορές και επαγγελματισμό προς όλους τους ασθενείς.

Καλό θα ήταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα

της υγείας διότι όλοι έχουμε την ανάγκη κάποια στιγμή να βρεθούμε σε νοσοκομείο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Χριστίνα Μαρούλη

Καθηγήτρια Κλασσικού Χορού

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΙΑΚΡΟΥΣΗ

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τους θεράποντες ιατρούς κ. Ευάγγελο Γιαννάτο και την κ. Βάσω Κοκκίνου,

καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας,

για την άριστη ιατρική φροντίδα και την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλη την διάρκεια της ασθένειας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Διονύση Διακρούση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΚΚΟΛΗ

 

  Ευχαριστούμε θερμά την γραμματεία διοίκησης κα Κουρούκλη Αντωνία για το ενδιαφέρον της και την πολύτιμη συμβολή της, στο έκτακτο εργαστηριακό έλεγχο της μητέρας μας Βάιας Κοκκόλη.

  Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Διευθυντή της καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Αργοστολίου, κο Δημοσθένη Δρόσο για την άμεση ανταπόκριση και το επιστημονικό ενδιαφέρον, στο πρόβλημα υγείας της μητέρας μας.

  Ευχόμαστε υγεία σε όλους.

 

Με αγάπη 

Οικογένεια

  Γεράσιμου Κοκκόλη

    Αγλαΐα, Γιώργος και Νίκος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν Κεφαλληνίας ευχαριστούμε θερμά τους κάτωθι δωρητές, οι οποίοι προσέφεραν στο Νοσοκομείο το ποσό των 2490 ευρώ στην μνήμη της Αθανασίας Δενδρινού.

     Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

Αντύπα Ρεγγίνα

Barrit David & Lesley

Βασιλάτος Διονύσιος

Γερμένης Νικόλαος & Κράνου Βασιλική

Γιακουμάτος Γρηγόρης

Ζεπάτου Βενετία

Καβαλλιεράτος Γεώργιος Γεράσιμος

Καραχρήστος Δημήτριος

Κατσαμπίρης Κωνσταντίνος

Οικογένεια Δενδρινού

Οικογένεια Παπαδημάτου

Μ. Παπανελοπούλου & ΣΙΑ ΟΕ

Ρασσιάς Διονύσιος

Τζανάτος Γεράσιμος

Τσελέντη Τάνια και Λιλή,

        Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε  την οικογένεια Δενδρινού για την πρωτοβουλία της που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το παραπάνω αναφερόμενο ποσό υπέρ του Νοσοκομείου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για ανακαίνιση χώρου της Παθολογικής Κλινικής.

Ο Διοικητής του ΓΝ Κεφαλληνίας

Δημήτρης Μαρτίνης

Ευχαριστήριο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργοστολίου και στον Δήμαρχο κ Θεόφιλο Μιχαλάτο για την απόφαση της Τρίτης 23/8/2022 , με την οποία παρέχεται από τον Δήμο επίδομα πεντακοσίων (500) Ευρώ μηνιαίως, για σίτιση και στέγαση, σε ……. ιατρούς που θα προσληφθούν με την τελευταία προκήρυξη στο Νοσοκομείο μας.

    Η απόφαση αυτή είναι μία έμπρακτη αλλά ταυτόχρονα και καθοριστική στήριξη στην προσπάθεια για την επάνδρωση του Νοσοκομείου με ειδικευμένους γιατρούς και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην στελέχωση του, καθώς είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους γιατρούς που θα έρθουν στην Κεφαλονιά.

    Άλλωστε είναι πρόσφατο το παράδειγμα  της προηγούμενης παρόμοιας απόφασης του Δήμου Αργοστολίου, η οποία απέδωσε και βοήθησε στην προσέλευση ιατρών σε προηγούμενη προκήρυξη, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί και τώρα, βοηθώντας έτσι στην πληρέστερη στελέχωση του Γ.Ν. Κεφαλλήνιας, δίνοντας ταυτόχρονα και στους κατοίκους των νησιών μας καλύτερες υπηρεσίες υγείας, που είναι ο βασικός στόχος όλων μας.

    Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη αφορά την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας, Επιμελητή  Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας, Διευθυντή Αναισθησιολογίας, Επιμελητή Β΄ Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Διευθυντή Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας και Επιμελητή Β΄ Ιατρικής  - Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής.

     Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και καταληκτική ημερομηνία είναι η 2η Σεπτεμβρίου 2022.

 

                        

 

 

 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτρης Μαρτίνης

 

 

Ο Αντιπρόεδρος

Θανάσης Αυγερινός

 

Το μέλος

Ζωή Μοσχονά

Σελίδα 1 από 2
Image
Σουηδίας 17, ΤΚ 28100
Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς