Γενικό Νοσοκομειο Κεφαλληνίας

ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. είναι η μοναδική δημόσια δομή για Αμεα στο Νομό Κεφαλληνίας και λειτουργεί ως οργανική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας.

Ο σκοπός λειτουργίας του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. είναι:

  • Η παροχή υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας σε ασθενείς εσωτερικούς και εξωτερικούς οι οποίοι πάσχουν από παθήσεις του μυϊκού, νευρικού, κυκλοφορικού, εριστικού, αναπνευστικού συστήματος και άτομα όλων των ηλικιών με κινητικά ή νοητικά προβλήματα.
  • Η πρώιμη διάγνωση, ψυχολογική κοινωνική συμβουλευτική υποστήριξη, η ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
  • Η προεπαγγελματική και επαγγελματική κατάρτιση των Ατόμων με Αναπηρίες, η λειτουργική τους αποκατάσταση, η υποστήριξη για ένταξη τους στον κοινωνικό ιστό, η συνεργασία με υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας σε τοπικό επίπεδο.
  • Παρέχει υπηρεσίες σε Άτομα με Αναπηρίες, με νοητική υστέρηση, αυτισμό, αισθητηριακές ή και πολλαπλές αναπηρίες ενισχύοντας την λειτουργική αποκατάσταση και την υποστήριξη για ένταξη στο κοινωνικό ιστό, με συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνικές δομές και τα δημόσια νοσοκομεία.Τοποθεσία

Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. βρίσκεται στην οδό Γ. Γαιτανίδη 9, δίπλα από το 5o  Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.Προσωπικό

Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. στελεχώνεται αυτή την στιγμή με τις εξής ειδικότητες:

  • Φυσικοθεραπείας
  • Εργοθεραπείας

 

 

Για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών απαιτείται ιατρική γνωμάτευση και ηλεκτρονικό παραπεμπτικό.

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 26710 27471Image
Σουηδίας 17, ΤΚ 28100
Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς